Pluimveemanagement

Professioneel advies voor een hoger bedrijfsrendement

In de meeste gevallen is het mogelijk om met slechts een aan aantal aanpassingen uw bedrijfsrendement te verhogen. Soms kunnen kleine veranderingen van factoren zoals de toevoer van voer, water en licht er al voor zorgen dat de kippen beter presteren. Jansen Poultry Equipment biedt internationale en nationale pluimveehouders succesvol advies en begeleiding die bedrijfsresultaten verbeteren. De adviezen zijn gericht op alle pluimveesectoren, of het nu gaat om de vleeskuiken-, opfok-, leg- of moederdierensector.

Bepalende factoren voor succes
In iedere sector en iedere stal spelen er verschillende factoren een rol die de bedrijfsresultaten beïnvloeden. Jansen Poultry Equipment houdt hier rekening mee en geeft advies op maat. De adviezen hebben als doel om per situatie een optimale conditie te ontwikkelen die zorgen voor een maximaal bedrijfsrendement.

Onderzoek, analyse en advies
Het proces begint met een onderzoek van de huidige situatie. Een analyse van de stal en het management geeft vaak al snel inzicht waar extra winst te halen valt. Als de gezondheid van de kippen de bedrijfsresultaten beïnvloedt dan is het mogelijk om een vakkundige autopsie uit te laten voeren op een aantal kippen. Aan de hand van een analyse die gebaseerd is op alle onderzoeksresultaten kan er besloten worden welke acties er ondernomen moeten worden om knelpunten die de productieresultaten negatief beïnvloeden op te heffen. De pluimveehouder ontvangt een rapport met aanbevelingen en kan zo nodig een beroep doen op persoonlijke begeleiding totdat de resultaten optimaal zijn en blijven.

Contact
Heeft u ook behoefte aan gespecialiseerd advies die uw bedrijfsresultaten maximaliseren of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met één van onze pluimveespecialisten.

verstuur-een-email

 

  • Onderzoek van de huidige situatie. Een analyse van de stal en het management geeft vaak al snel inzicht waar extra winst te halen valt Onderzoek van de huidige situatie. Een analyse van de stal en het management geeft vaak al snel inzicht waar extra winst te halen valt
  • In iedere sector en iedere stal spelen er verschillende factoren een rol die de bedrijfsresultaten beïnvloeden. In iedere sector en iedere stal spelen er verschillende factoren een rol die de bedrijfsresultaten beïnvloeden.
  • Vakkundige en gespecialiseerde montageploegen van Jansen Poultry Equipment monteren systemen op locatie Vakkundige en gespecialiseerde montageploegen van Jansen Poultry Equipment monteren systemen op locatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2021 Jansen Poultry Equipment