Uitstekende productie kwaliteit broedeieren

Dave en Jamie Brock zijn eigenaren van een moederdierbedrijf genaamd Four Corners Poultry in Ontario, Canada. Het boerderijcomplex heeft 4 stallen, elk met 6.500 moederdieren.

Brock
Brock Pluimveehouder in Canada

Dave en Jamie profiteren van goede resultaten en besloten om een nieuw complex van 4 stallen te laten bouwen. Dit complex zal eind december 2014 gereed zijn voor het ontvangen van 26,000 moederdieren. Meller Poultry Inc., officiële partner van Jansen Poultry Equipment, verleent service aan Four Corners Poultry.

De goede resultaten zijn te danken aan het feit dat Dave en Jamie het belang inzien van zowel goede systemen als ook het toepassen van goed pluimveemanagement. Technisch Manager Don Haasnoot houdt toezicht op de prestaties van de dieren en de systemen, beide essentieel voor goede productieresultaten. Don Haasnoot: ‘’Het percentage grondeieren (buiten nesteieren) is minder dan 1%, wat resulteert in een uitstekende productie van kwaliteitseieren die geschikt zijn voor het broeden’’.

Alle stallen van Dave en Jamie hebben Premium+ nesten met 3 meter brede Jansen roosters. Four Corners Poultry maakte voorheen gebruik van het Shannondoah nest maar geven aan blij te zijn dat ze deze nesten vervangen hebben door het Premium+ legnest. Dit nest biedt hennen een comfortabele en aantrekkelijke omgeving om eieren te leggen. De speciale constructie van het nest en het gebruik van aantrekkelijke materialen bewaken de kwaliteit van de eieren welke noodzakelijk is voor goede broeduitkomsten.

Meer informatie Neem contact op met één van onze specialisten +31 (0)342 427 000

Referentie details

Locatie:Canada
Gebruikte systemen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2021 Jansen Poultry Equipment