Scott Janzen’s vrije uitloop leghennenbedrijf

Op de meeste avonden kun je Scott Janzen vinden in zijn stal in Abbotsford, British Colombia Canada. Hij zorgt dat al zijn kippen netjes op stok gaan. Zijn dieren komen naar hem toe, pikken zijn benen, springen op zijn schouders en vliegen langs zijn hoofd

Scott Janzen
Scott Janzen Pluimveehouder in Abbotsford

Janzen runt zijn bedrijf al 8 jaar. Het grootste gedeelte van die 8 jaar hield hij, zoals de meerderheid in British Colombia en Noord Amerika, zijn kippen in kooien. Afgelopen jaar besloot Janzen om net zoals veel van zijn pluimvee collega’s, te investeren in een volièrestal met vrije-uitloop. Hij bouwde één van zijn twee stallen om tot een vrije-uitloop scharrel stal.  Het was een beslissing die de nodige kosten met zich mee bracht, maar zich in de loop van de tijd zal terugbetalen.

‘’Ik realiseerde mij dat deze beslissing noodzakelijk is om ook in de toekomst aan de klantwensen te blijven voldoen’’ zegt Janzen.

En met de aankondiging eerder deze maand van McDonald’s dat het bedrijf uitsluitend kooi-vrije eieren gaat verkopen, lijkt de beslissing van Janzen alleen maar rooskleuriger.

Lees hier meer

Meer informatie Neem contact op met één van onze specialisten +31 (0)342 427 000

Referentie details

Locatie:Abbotsford

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Jansen Poultry Equipment

Harselaarseweg 32
3771 MB Barneveld
Nederland

tel: +31 (0)342 427 000
fax: +31 (0)342 427 001

KvK: 080 77 863
info@jpe.org

© 2019 Jansen Poultry Equipment