Pluimveeservice van Jansen is oplossingsgericht denken en doen

Sinds 2003 is Dhr. W.A. Jochemsen pluimveehouder en produceren zijn hennen elke dag vaccin eieren. Hygiëne is extra belangrijk aangezien de eieren als vaccin gebruikt gaan worden.

Jochemsen
Jochemsen Pluimveehouder in Ede, Nederland

Buitennest eieren zijn niet geschikt als vaccin eieren en leveren bijna niets op. Net zoals alle legpluimveehouders heeft ook Jochemsen het liefst 0% buitennest eieren. Helaas heeft Jochemsen een lange tijd 2.5% buitennesteieren gehad. Elke dag raapte hij 7 á 8 volle emmers eieren uit zijn stal. Naast het financiële verlies, zorgde het voor veel frustraties en 1.5 uur extra arbeid per dag.

 “Jansen is gemotiveerd om samen problemen op te lossen met als doel een hoger bedrijfsresultaat. Ik ben tevreden met de inzet van Jansen Poultry Equipment.”

 

Samen met de pluimveespecialist van Jansen Poultry Equipment is er gezocht naar een oplossing. Na wat aanpassingen aan het lichtschema, de voerbeurten en het systeem is het gelukt om het aantal buitennest eieren terug te dringen naar 0.6%. Jochemsen hoeft geen 8 rondjes meer door zijn stal te lopen om te zorgen dat de buitennest eieren geraapt worden en bespaart hierdoor veel tijd. Daarnaast zorgt de reductie van buitennesteieren ook voor een groot financieel voordeel.

Ook het percentage buitennest eieren naar beneden brengen? Neem dan contact op met Ariën Verbeek tel 0342-427000 of mail naar a.verbeek@jpe.org

Meer informatie Neem contact op met één van onze specialisten +31 (0)342 427 000

Referentie details

Locatie:Ede, Nederland
  • Sinds 2003 is Dhr. W.A. Jochemsen pluimveehouder en produceren zijn hennen elke dag vaccin eieren. Sinds 2003 is Dhr. W.A. Jochemsen pluimveehouder en produceren zijn hennen elke dag vaccin eieren.
  • Samen met Jansen Poultry Equipment wist Jochemsen het aantal buitennesteieren terug te dringen van 2.5% naar 0.6%. Samen met Jansen Poultry Equipment wist Jochemsen het aantal buitennesteieren terug te dringen van 2.5% naar 0.6%.
Gebruikte systemen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2021 Jansen Poultry Equipment