Maximale resultaten door diervriendelijk produceren

Voor G. Napier eigenaar van Henergy Cage Free Eggs Ltd is diervriendelijk produceren vanzelfsprekend. Hij begon zijn bedrijf met de gedachte om pluimvee een goede leefomgeving te bieden.

Henergy Cage Free Eggs Ltd
Henergy Cage Free Eggs Ltd Pluimveehouder in Masterton, New Zealand

‘’Het is gewoon gezond boerenverstand om goed voor je dieren te zorgen. Wij willen onze dieren een betere leefomgeving bieden’’.
Henergy Cage Free Eggs Ltd. is bekroond met het SPCA keurmerk voor diervriendelijk produceren. SPCA is een wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie.

Bij diervriendelijk produceren horen ook diervriendelijke huisvestingssystemen. Dit is een van de redenen waarom Napier systemen van Jansen Poultry Equipment heeft aangekocht. Beide delen de visie dat optimale pluimveeproductie niet losstaat van dierenwelzijn.

Napier koos voor Premium+ nesten met een opstelling van roosters en mestbanden. Net als alle systemen van Jansen Poultry Equipment is ook dit systeem ontwikkeld op basis van natuurlijk gedrag van de kip. Napier; ‘’hennen kunnen socialiseren, stofbaden nemen, scharrelen en rusten. Hennen leggen eieren in afgeschermde comfortabele nesten van hoogste niveau’’.

“Hennen kunnen onbeperkt scharrelen en produceren eerste klas kwaliteitseieren’’

Napier is zeer te spreken over de advies dienst van Jansen Poultry Equipment. Deze dienst houdt in dat er een pluimveespecialist op locatie komt en samen met de pluimveehouder bekijkt waar er winst te behalen valt. De pluimveespecialist onderzoekt belangrijke factoren zoals ventilatie, licht, management en diergezondheid. Napier; ‘’Wij zijn erg blij met het deskundig en professioneel advies van de pluimveespecialist van Jansen Poultry Equipment. Het advies geldt op alle niveaus van management tot uitvoering van werkzaamheden en zorgt voor betere economische resultaten. Wij zouden deze dienst zeker aanraden aan andere pluimveehouders omdat iedereen zou moeten weten hoe economisch winst te behalen valt. Het maakt de investering meer dan waard.’’

Meer informatie Neem contact op met één van onze specialisten +31 (0)342 427 000

Referentie details

Locatie:Masterton, New Zealand
  • Henergy Cage Free Eggs is een grote producent van consumptie-eieren in Nieuw Zeeland. Henergy Cage Free Eggs is een grote producent van consumptie-eieren in Nieuw Zeeland.
  • Leghennen van Henergy presteren erg goed in de Premium+ XL legnesten. Leghennen presteren erg goed in de Premium+ XL legnesten.
  • Voor G. Napier eigenaar van Henergy Cage Free Eggs Ltd is diervriendelijk produceren vanzelfsprekend. Voor G. Napier eigenaar van Henergy Cage Free Eggs Ltd is diervriendelijk produceren vanzelfsprekend.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2021 Jansen Poultry Equipment