Ik kan geen beter nest vinden

Dhr. Kuipers is de eerste klant sinds de oprichting van Jansen Poultry Equipment. Via zijn neef is Dhr. Kuipers in contact gekomen met Albrecht Jansen, oprichter van Jansen Poultry Equipment.

Dhr. Kuipers Sr.
Dhr. Kuipers Sr. Pluimveehouder in Dalfsen, Nederland

In 1986 deed zich de mogelijkheid voor om een proefstal te bouwen voor moederdieren met daarin de Premium+ nesten van Jansen Poultry Equipment.
Dhr. Kuipers; ‘’Het systeem beviel me erg goed en voldeed aan al mijn verwachtingen. Ik produceer vandaag de dag nog steeds met Premium+ nesten.’’

Dhr. Kuipers heeft door de jaren heen geen beter nest kunnen vinden. Al zijn stallen zijn daarom voorzien van Premium+ nesten. ‘’Het is een solide systeem. Ik produceer schone eieren en heb een minimaal aantal aan grondeieren. De kwaliteit van de eieren is ook erg goed. Ik kan geen beter nest vinden’’.

‘‘Het geautomatiseerde eierverwerkingsproces bespaart een hoop arbeid’’.

Eierverzameling gaat helemaal automatisch.  Het FlexBelt eiertransportsysteem transporteert eieren veilig naar de centrale eierverzamelingsplek. Hier worden de eieren gesorteerd en nauwkeurig door de Hatchery Packer in broedramen geplaatst. De Cobot brengt volle broedramen veilig in de broedraamcontainer en zorgt dat de Hatchery Packer voorzien is van lege broedramen. ‘’Het geautomatiseerde eierverwerkingsproces bespaart een hoop arbeid’’.

Meer informatie Neem contact op met één van onze specialisten +31 (0)342 427 000

Referentie details

Locatie:Dalfsen, Nederland
  • Dubbel openklapbare daken maken inspectie en onderhoud van zowel nest als eierband eenvoudig. Dubbel openklapbare daken maken inspectie en onderhoud van zowel nest als eierband eenvoudig.
  • "Ik kan geen beter nest vinden"
  • Schone eieren en een minimaal aantal grondeieren Schone eieren en een minimaal aantal grondeieren
  • Automatische eierverzameling Automatische eierverzameling
  • Eierverzameling gaat helemaal automatisch. De FlexBelt eiertransportsysteem transporteert eieren veilig naar de centrale eierverzamelingsplek. Hier worden de eieren gesorteerd en nauwkeurig door de Hatchery Packer in broedramen geplaatst. Eierverzameling gaat helemaal automatisch. De FlexBelt eiertransportsysteem transporteert eieren veilig naar de centrale eierverzamelingsplek. Hier worden de eieren gesorteerd en nauwkeurig door de Hatchery Packer in broedramen geplaatst.
  • Besturing
  • De Cobot brengt volle broedramen veilig in de broedraamcontainer en zorgt dat de Hatchery Packer voorzien is van lege broedramen. ‘’Het geautomatiseerde eierverwerkingsproces bespaart een hoop arbeid’’. De Cobot brengt volle broedramen veilig in de broedraamcontainer en zorgt dat de Hatchery Packer voorzien is van lege broedramen. ‘’Het geautomatiseerde eierverwerkingsproces bespaart een hoop arbeid’’.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2021 Jansen Poultry Equipment