Nieuws

Pas aan
17maart

COVID-19 update

Het coronavirus heeft een enorme impact op miljoenen mensen. Ons bedrijf heeft gisteren voorzorgsmaatregelen genomen voor in elk geval de komende 3 weken. Het is onze kleine bijdrage aan de wereldwijde inspanningen om de verdere verspreiding van dit gevaarlijke virus tot een minimum te beperken.

lees verder
13maart

Midwest Poultry Federation MPF Minneapolis postponed to later this year

De directie van de Midwest Poultry Federation (MPF) heeft besloten dat de MPF beurs volgende week NIET zal plaatsvinden. We houden u op de hoogte van de nieuwe data en hopen u later dit jaar te ontmoeten in Minneapolis!

lees verder
10maart

Goud voor Jansen hockeyteam Halifax Canada

Trots op ons Halifax hockeyteam met hun 1e plek en daarmee gouden medaille tijdens het UNB (University of New Brunswick) toernooi afgelopen weekend. Een geweldige prestatie! Met op de 1e rij in het midden Kim; Jansen familielid in Canada.  

lees verder
03maart

VIV MEA Abu Dhabi postponed to August

Het management van VIV MEA heeft besloten de VIV MEA beurs 2020 in Abu Dhabi te verzetten en is nu gepland voor 31 augustus – 2 September. Dit besluit is genomen naar aanleiding van de situatie volgens report #39 van de WHO, gepubliceerd op 28 februari waarin het gezondheidsrisiconiveau opgeschaald is van hoog naar zeer […]

lees verder
20december

Aangepaste openingstijden week 52/week 1

In verband met de feestdagen zal in week 52 en week 1 de bezettingsgraad op kantoor lager zijn dan anders. Met name op de dagen vanaf Kerst tot Nieuwjaarsdag hebben veel collega’s vrij. Woensdag 25 december tot vrijdag 27 december en 1 januari is het bedrijf gesloten. Jansen Poultry Equipment wenst iedereen fijne feestdagen en […]

lees verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2020 Jansen Poultry Equipment