Webinar dierwelzijn

Beter dierwelzijn voor hogere levensproductie

Direct aanmelden

De levens- en productieverwachting van leghennen wordt steeds hoger. Dat betekent dat de hennen langer worden gehouden en meer eieren leggen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee: het welzijn van de hen is belangrijker dan ooit. Waar houd je rekening mee om het welzijn van de dieren op zo’n hoog peil te houden dat ze zonder moeite langer blijven doorleggen?

Jansen Poultry Equipment werkt mee aan een webinar van Agrio met als onderwerp: beter dierwelzijn voor hogere levensproductie. Ron de Zwarte, een van onze Area Managers zal in gesprek gaan over het waarborgen van dierwelzijn in een leghuisvestingssysteem. Van Ariën Verbeek, pluimveehouder en pluimvee specialist bij JPE, zal een reportage van zijn pluimveestal worden laten zien. In deze pluimveestal staat het Comfort 2.0 volière systeem. Ariën hoopt ook aan te schuiven bij de uitzending.

Behalve JPE werkt ook Once, onderdeel van Signify (vroeger Philips Lighting) mee aan de uitzending. Niels Gerearts, Segment Manager Animal Lighting bij Once, zal zich richten op het verhogen van het dierwelzijn met behulp van de juiste stalverlichting.

Programma

20:00 – Opening
20:05 – Ron de Zwarte over dierwelzijn in huisvestingssystemen.
20:25 – Videoreportage Ariën Verbeek.
20:30 – Niels Geraerts over de invloed van licht op dierwelzijn.
20:50 – Beantwoorden van vragen vanuit het online publiek.

Voor aanmelden, uitgebreid programma en meer informatie over de inhoud: zie de website van Pluimveeweb.

Direct aanmelden

Event details

  • organisatieAgrio B.V.
  • waarOnline, NL
  • wanneer28 October 2020
  • Leghennen in Comfort 2.0 Huisvestingssysteem

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2021 Jansen Poultry Equipment