SPACE 2019

Complete oplossingen gericht op de productie van leghennen

Tijdens SPACE 2019 presenteert Jansen Poultry Equipment verschillende oplossingen om een maximale productie van uitstekende kwaliteit consumptie-eieren te realiseren. Al onze systemen zijn ontworpen om het natuurlijk gedrag van de hennen te stimuleren en verzekeren tegelijkertijd het gebruikersgemak voor de pluimveehouder.

Stap 1: Uitstekend getrainde opfokhennen
De sleutel tot optimale prestaties van leghennen in een volièresysteem begint met de juiste training. De opfoksystemen van Jansen Poultry Equipment trainen de jonge hennen om zich op een natuurlijke manier door een volièresysteem te bewegen. De systemen zijn volledig aanpasbaar aan de leeftijd en behoeften van de jonge hennen voor een optimale ontwikkeling tot eersteklas leghennen.

Stap 2: Een volièresysteem dat voldoet aan de behoeften van de hen
Het Comfort 2.0 volièresysteem is speciaal ontworpen om het natuurlijk gedrag van de hennen te stimuleren, zodat ze optimaal presteren. Het open systeem bestaat uit meerdere niveaus en geïntegreerde legnesten. Het nest biedt hennen een comfortabele en hygiënische omgeving om eieren te leggen. Het ontwerp en de gebruikte materialen zorgen voor een maximale eierproductie van uitstekende kwaliteit.

Stap 3: Zorgvuldige verwerking van eieren
Eieren die met de grootste zorg zijn geproduceerd, moeten met dezelfde zorg worden vervoerd. De FlexBelt eiertransportband zorgt er met zijn unieke, flexibele spijlen en overnames voor dat de eierkwaliteit behouden blijft. De open constructie garandeert optimaal arbeidsgemak en schone, hygiënische eieren. Daarnaast maken de verschillende mogelijkheden voor bochten en hoekafmetingen de FlexBelt geschikt voor elke ruimte.

Ontmoet ons team tijdens SPACE 2019 en ontdek wat Jansen Poultry Equipment kan doen om uw pluimveeproductie te maximaliseren. We kijken ernaar uit u te zien op stand H10 – E111.

Naar de site van SPACE 2019

Event details

  • organisatieSPACE
  • waarBruz, FR
  • wanneer10 September 2019 - 13 September 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2020 Jansen Poultry Equipment