SIPSA-FILAHA 2019

Complete oplossingen voor de pluimvee sector

Tijdens SIPSA 2019 presenteert Jansen Poultry Equipment verschillende oplossingen voor de productie van broedeieren en vleeskuikens. Een optimale vleeskuiken productie begint natuurlijk met het gebruik van eersteklas broedeieren.

De revolutie van een gezonde vleeskuiken productie

Tevreden vleeskuikens in ons innovatieve BroMaxx systeem

Het BroMaxx kolonie huisvestingssysteem is een revolutionair systeem, speciaal ontwikkeld om een gezond, uniform koppel met een eersteklas vleeskwaliteit te garanderen.
De hygiënische roosters en de geïntegreerde mestband creëren een gezonde leefomgeving. Hierdoor wordt het antibioticagebruik tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien bieden de roosters de juiste ondersteuning voor de vleeskuikens. Ook de gepatenteerde anti-verspilling voerpan draagt bij aan een optimale voederconversie (FCR).
De ideale afmetingen en indeling van de BroMaxx zorgen ervoor dat een hoge dierbezetting mogelijk is. Daarnaast zorgt de BroMaxx ook voor veel arbeidsbesparing tijdens het ontladen van de vleeskuikens.

Ontmoet ons team tijdens SIPSA 2019 en ontdek wat Jansen Poultry Equipment kan doen om uw pluimveeproductie te maximaliseren. We zien er naar uit u te zien in hal C, Pavillon Holland

Naar de site van SIPSA-FILAHA 2019

Event details

  • waarSAFEX Exhbition Park, Algiers, DZ
  • wanneer07 October 2019 - 10 October 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2020 Jansen Poultry Equipment