Saudi Agriculture 2019

Maximaliseer de productie van broedeieren en vleeskuikens

Tijdens Saudi Agriculture 2019 presenteert Jansen Poultry Equipment verschillende oplossingen voor de productie van broedeieren en vleeskuikens. Een optimale vleeskuikenproductie begint immers met het gebruik van eersteklas broedeieren.

Maximale broedresultaten
Het bereiken van maximale productieresultaten van eersteklas broedeieren wordt bepaald door een aantal factoren. Kwaliteit van de moederdieren, klimaatbeheersing, koppel management en natuurlijk het juiste systeem.

De juiste huisvestingssystemen, dat is onze specialiteit. Meer dan 30 jaar geleden heeft Jansen Poultry Equipment het eerste automatische legnest ontwikkeld. Tegenwoordig is het Premium+ legnest nog steeds het bestverkopende nest ter wereld.
De hoge nestacceptatie, minimale hoeveelheid grondeieren en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn redenen waarom wereldwijd veel pluimveehouders het Premium+ legnest prefereren. Het nest is ontworpen om het natuurlijke gedrag van de hennen te stimuleren en ze een comfortabele en hygiënische omgeving te bieden om eieren te leggen.
De speciaal ontworpen nestmatten hebben een open structuur en voorkomen daardoor de ophoping van vuil in het nest. Het minimale contact tussen de mat en het ei zorgt ervoor dat de kwaliteit van het ei nog beter behouden blijft. Een uitdrijfsysteem voorkomt dat de hennen ’s nachts in het nest achterblijven en het nest onnodig bevuilen.

De licht hellende nestmatten zorgen ervoor dat de eieren direct na de leg naar de eierband rollen. Hierdoor krijgen de hennen niet de kans om de eieren te beschadigen. Directe verwijdering uit het nest voorkomt ook dat de eieren opnieuw verwarmd worden. De geïntegreerde geperforeerde eierband zorgt voor een zorgvuldig en veilig transport van de eieren uit het systeem.

De revolutie van een gezonde vleeskuikenproductie
De gezondheid en kwaliteit van vleeskuikens wordt onder meer bepaald door de kwaliteit van de broedeieren. Echter, het kan een flinke uitdaging zijn om de kwaliteit en gezondheid tijdens een ronde in stand te houden. Nogmaals, klimaatbeheersing, koppelmanagement en het juiste systeem zijn zeer belangrijke factoren voor het maximaliseren van de vleeskuikenproductie.

Het BroMaxx kolonie huisvestingssysteem is een revolutionair systeem, speciaal ontwikkeld om een gezond, uniform koppel met een eersteklas vleeskwaliteit te garanderen.
De hygiënische roosters en geïntegreerde mestband creëren een gezonde leefomgeving en verminderen het antibioticagebruik tot een absoluut minimum. De roosters bieden de juiste ondersteuning voor de vleeskuikens en de gepatenteerde anti-verspilling voerpan draagt bij aan een optimale voederconversie (FCR).
De ideale afmetingen en indeling van de BroMaxx zorgen ervoor dat een hoge dierbezetting mogelijk is en zorgen daarnaast ook voor aanzienlijke arbeidsbesparing tijdens het ontladen.

 

Ontmoet ons team tijdens Saudi Agriculture 2019 en ontdek wat Jansen Poultry Equipment kan doen om uw pluimveeproductie te maximaliseren. We zien ernaar uit u te zien op stand 150 – H2.

Naar de site van Saudi Agriculture 2019

Event details

  • organisatieRiyadh Exhibitions Company
  • waarRiyadh, SA
  • wanneer21 October 2019 - 24 October 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2020 Jansen Poultry Equipment