OVUM 2019

Complete oplossingen voor pluimvee

Tijdens OVUM 2019 presenteert Jansen Poultry Equipment verschillende oplossingen voor de productie van broedeieren, vleeskippen en consumptie-eieren. Innovatieve oplossingen, ontworpen door gespecialiseerde pluimveemanagers en ingenieurs, die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse moederdieren, vleeskuikens en leghennen.

Maximum aantal schone broedeieren
Het maximaliseren van de productie van broedeieren hangt af van verschillende factoren. Een van deze factoren is het juiste huisvestingssysteem. Ons Premium+ legnest is al meer dan 30 jaar het bestverkopende nest wereldwijd en is een sleutelfactor in het behalen van de beste productieresultaten.
De hoge nestacceptatie, minimale hoeveelheid grondeieren en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn redenen waarom wereldwijd veel pluimveehouders het Premium+ legnest prefereren.
Het nest is ontworpen om het natuurlijke gedrag van de hennen te stimuleren en om een comfortabele en hygiënische omgeving te bieden om eieren te leggen.

De sleutel om vleeskuikenproductie te maximaliseren
Het BroMaxx kolonie huisvestingssysteem is een revolutionair systeem dat de productie van vleeskuikens maximaliseert in een gezonde en schone omgeving.
De mest valt door de speciaal ontworpen FlexFloor-roosters op de geïntegreerde mestband. Het regelmatig verwijderen van mest verbetert de gezondheid van de vleeskuikens en vermindert het gebruik van antibiotica tot een absoluut minimum. De gepatenteerde anti-verspilling voerpan draagt bij aan een optimale voederconversie (FCR) en een uniforme vleeskuikenronde met uitstekende vleeskwaliteit. Het BroMaxx koloniehuisvestingssysteem is ontworpen voor een maximale dierbezetting. De slimme ontladingsmethodes resulteren in aanzienlijke arbeidsbesparingen en een hoger rendement op de investering.

Een volièresysteem dat voldoet aan de behoeften van de hen
Het Comfort 2.0 volièresysteem is speciaal ontworpen om het natuurlijk gedrag van de hennen te stimuleren, zodat ze optimaal presteren. Het open systeem bestaat uit meerdere niveaus en geïntegreerde legnesten. Het nest biedt hennen een comfortabele en hygiënische omgeving om eieren te leggen. Het ontwerp en de gebruikte materialen zorgen voor een maximale eierproductie van uitstekende kwaliteit.

 

Ontmoet ons team tijdens OVUM 2019 en ontdek wat Jansen Poultry Equipment kan doen om uw pluimveeproductie te maximaliseren. We zien ernaar uit u te zien op stand 221.

Naar de site van OVUM 2019

Event details

  • organisatieAsociación Latino Americana de Avicultura
  • waarLima, PE
  • wanneer09 October 2019 - 11 October 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2019 Jansen Poultry Equipment