Jansen Poultry Equipment annuleert alle beursdeelnames voor 2020

De directie van Jansen Poultry Equipment heeft na intensief overleg besloten dat de wereldwijde situatie rond het Coronavirus (COVID-19) en de uitdagende impact ervan wereldwijd, ons noodzaakt om al onze resterende beursdeelnames in 2020 te annuleren. De situatie wereldwijd is nog steeds onvoorspelbaar en wij vinden dit een passende beslissing.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en zakenpartners staan ​​bij Jansen bovenaan. Het annuleren van onze beursdeelname en het reduceren van gerelateerd reizen is onze verantwoordelijkheid en onze bijdrage om het risico van verdere verspreiding van het virus te verminderen.

We vinden het jammer dat we u dit jaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten tijdens beurzen en we hopen dat dit volgend jaar wel weer mogelijk is. We begrijpen hoe belangrijk het is om verbonden te blijven en maken daarom onder andere ook gebruik van alternatieve communicatie- en interactieopties om het nauwe individuele contact met onze dealers en klanten te onderhouden vanuit ons kantoor. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen en wij staan voor u klaar om uw projecten te bespreken, indien nodig of wenselijk uiteraard op een alternatieve wijze.

Event details

  • waarMinneapolis , US
  • wanneer31 December 2020

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2021 Jansen Poultry Equipment