23september

28 SEPTEMBER – OPEN MIDDAG – EIBAAR – VRIJE UITLOOP STAL

Zaterdag 28 september houdt de EIBAAR een open middag om de nieuwe vrije uitloop stal aan geïnteresseerden te laten zien. In deze stal staan de hoogwaardige volière systemen van Jansen Poultry Equipment. De ruime stal met buitenruimte zorgt ervoor dat de hennen en hun vrije uitloop eieren het 2-sterren Beter Leven keurmerk hebben. Ook de duurzame en […]

Zaterdag 28 september houdt de EIBAAR een open middag om de nieuwe vrije uitloop stal aan geïnteresseerden te laten zien. In deze stal staan de hoogwaardige volière systemen van Jansen Poultry Equipment. De ruime stal met buitenruimte zorgt ervoor dat de hennen en hun vrije uitloop eieren het 2-sterren Beter Leven keurmerk hebben. Ook de duurzame en diervriendelijke systemen van Jansen passen hier perfect bij. Deze zijn namelijk ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij het natuurlijke gedrag van de kip. Want onze innovatie wordt gebaseerd op de hen. Daarom levert Jansen al ruim 30 jaar de beste  resultaten!

Wij zijn trots dat wij opnieuw een mooi project voor Eibaar mochten verwezenlijken en wensen Sjef en Hanneke heel veel succes met de nieuwe stal.

Lees ook het artikel op eilandennieuws.nl!

Kijk voor meer informatie op de website van Eibaar

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2020 Jansen Poultry Equipment