10april

Hoe oogt de toekomst voor vermeerderaars?

Een thema-avond voor vermeerderaars op 24 april a.s. in Barneveld. Jansen Poultry Equipment is partner deze avond van Pluimveeweb.

De prijzen van broedeieren staan sinds halverwege 2016 onder druk. Hoe ziet de huidige broedeimarkt eruit? Hoe oogt het toekomstperspectief voor Nederlandse vermeerderaars op korte en lange termijn? En moet de vleeskuikenouderdierenstapel verder inkrimpen?

Op woensdag 24 april is in Barneveld de Pluimveeweb thema-avond ‘Vermeerdering’. Deze avond wordt speciaal voor vermeerderaars en opfokkers georganiseerd. Wout van Wolfswinkel geeft een presentatie over de huidige broedeimarkt en het toekomstperspectief voor Nederlandse vermeerderaars. Pluimveemarktanalist Nan-Dirk Mulder schetst de kansen en bedreigingen voor Nederlandse vleeskuikenouderdierenhouders.

Verder staat voor deze avond de themacarrousel op de planning. Jansen Poultry Equipment is als thema-partner aan deze avond verbonden.

We hopen u op 24 april in Barneveld te zien. Deelname is gratis voor pluimveehouders, aanmelden is verplicht. Voor uw aanmelding klik hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2020 Jansen Poultry Equipment