17maart

COVID-19 update

Het coronavirus heeft een enorme impact op miljoenen mensen. Ons bedrijf heeft gisteren voorzorgsmaatregelen genomen voor in elk geval de komende 3 weken. Het is onze kleine bijdrage aan de wereldwijde inspanningen om de verdere verspreiding van dit gevaarlijke virus tot een minimum te beperken.

Het coronavirus blijft zich over de hele wereld verspreiden. Een van de hoogste prioriteiten die elk bedrijf op dit moment heeft, is haar steentje bijdragen om de gezondheid en veiligheid van hun werknemers, klanten, leveranciers en partners te waarborgen.

In het licht van de meest recente richtlijnen van de Nederlandse overheid heeft Jansen Poultry Equipment de nodige maatregelen genomen om de gezondheidsrisico’s en de negatieve effecten op onze organisatie te minimaliseren. De maatregelen zijn er op gericht daarbij ons serviceniveau hoog te houden en goede voortgang van de bedrijfsactiviteiten.

Vanaf 16 maart tot minimaal 6 april zijn onze afdelingen opgedeeld in teams, die ofwel vanuit kantoor, ofwel vanuit huis werken. Alle reguliere kantoorprocessen zullen doorgaan, evenals onze productie, montage, logistiek- en service-activiteiten, met extra hygiëne maatregelen.

U kunt ons kantoor bereiken zoals gebruikelijk. We zullen ons best doen om u alle ondersteuning te geven die u nodig heeft. Mocht de reactietijd in deze bijzondere omstandigheden echter iets langer duren, hopen wij te kunnen rekenen op uw begrip.

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

© 2021 Jansen Poultry Equipment