04oktober

Ab Jansen ontvangt koninklijke onderscheiding

Gisteren is Ab Jansen, oprichter en directeur van Jansen Poultry Equipment, door de burgemeester van Barneveld de heer Asje van Dijk benoemd als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de bijbehorende versierselen opgespeld in de nieuwe showroom in aanwezigheid van familie, vrienden en het personeel. Het bedrijf dat in 1986 begon gebaseerd […]

Gisteren is Ab Jansen, oprichter en directeur van Jansen Poultry Equipment, door de burgemeester van Barneveld de heer Asje van Dijk benoemd als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de bijbehorende versierselen opgespeld in de nieuwe showroom in aanwezigheid van familie, vrienden en het personeel.

Het bedrijf dat in 1986 begon gebaseerd op een uitvinding om zijn vader te helpen bij het rapen van eieren, is inmiddels uitgegroeid door een internationaal toonaangevend bedrijf binnen de pluimvee sector. Waarbij het automatische legnest wereldwijd als standaard geldt. In meer dan 80 landen staan systemen van Jansen Poultry Equipment. Innovatie en ontwikkeling staan hoog in het vaandel, maar revolutionair binnen de pluimvee sector is dat vanaf het begin alle systemen  gebaseerd zijn op het natuurlijk gedrag van de dieren. Een andere overweging is onder andere geweest de maatschappelijke betrokkenheid van Ab Jansen bij projecten in Sierra Leone en Ethiopie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Jansen Poultry Equipment

Harselaarseweg 32
3771 MB Barneveld
Nederland

tel: +31 (0)342 427 000
fax: +31 (0)342 427 001

KvK: 080 77 863
info@jpe.org

© 2018 Jansen Poultry Equipment