Nieuws

Pas aan
20februari

Felicitaties Fam. Bouwhuis

De onderneming van familie Bouwhuis, Bouwhuis Agro, is één van de tien genomineerden voor Agrarisch Ondernemer van het Jaar.

lees verder
02januari

Introductie volieresystemen IPPE Atlanta

Op zoek naar alternatieve oplossingen voor de productie van consumptie-eieren die nog steeds optimale productie resultaten mogelijk maken? Jansen Poultry Equipment verwelkomt u op stand 8059 in hal B tijdens de IPPE Atlanta 2017 voor de introductie van de Comfort 2 volièresystemen en NivoVaria opfoksysteem. Beide systemen behoren tot een geïntegreerde oplossing voor een optimale productie van hoogwaardige consumptie-eieren.

lees verder
19december

Introductie nieuw volièresysteem AviaView

Met trots presenteert Jansen Poultry Equipment haar nieuwe volièresysteem de AviaView.
Het AviaView systeem biedt optimaal overzicht en eenvoudige controle van de dieren en nesten door de geïntegreerde loopgangen.

lees verder
24november

Succesvolle EuroTier

Jansen Poultry Equipment kijkt terug op een zeer succesvolle EuroTier 2016 in Hannover, Duitsland.

lees verder
14oktober

Het PIL brengt kennis en innovatie onder één dak

Het Poultry Innovation Lab is een uniek samenwerkingsproject van het Poultry Expertise Centre met het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Het lab biedt een praktijkleersituatie voor (internationale) professionals uit de pluimvee-industrie en studenten uit het groen onderwijs en wordt ondersteund door verschillende partijen uit de sector en regio. Het Lab staat op het terrein van Groenhorst Barneveld en bestaat uit een pluimveestal en een businesscenter.

lees verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.